Via het collectief van ZZP-Kortingspas verzorg je jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering extra voordelig.

Een AOV is een verzekering waar vrijwel geen zelfstandige zonder kan. Er bestaat immers altijd de kans dat er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet kunt werken en dus geen inkomen hebt. Als ondernemer kun je immers geen aanspraak maken op de ziektewet waardoor je hieruit geen uitkering krijgt wanneer je door een ongeval of ziekte langere tijd niet kunt werken. Niet veel zelfstandigen hebben voldoende financiële reserves om de doorlopende kosten van het bedrijf en het privéleven te blijven betalen wanneer er een langere periode geen inkomsten zijn. Geef daarom als zzp’er prioriteit aan het regelen van een AOV. Dankzij de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn op het gebeid van de uitkeringsduur, de wachttijd en de hoogte van het te verzekeren bedrag is de AOV vaak voordeliger dan je in eerste instantie zou denken.

Wil je dat wij een eerste vrijblijvende berekening voor jou verzorgen, dan doen wij dat uiteraard graag voor je. Vul onderstaand jouw gegevens in en wij zorgen dat u een eerste gratis offerte ontvangt.

Omdat een arbeidsongeschiktheidsverzekering ( AOV ) afsluiten voor zzp’ers van groot belang is om de continuïteit van de inkomsten te waarborgen is ZZP-Kortingspas een samenwerking aangegaan met VEZA Verzekeringen. Voor uitgebreide informatie over de AOV, het eenvoudig berekenen van je premie en de manieren waarop deze verzekering kan worden afgesloten wijzen we je naar de website van VEZA Verzekeringen. Desgewenst kun je de verzekering zelfs online en zonder assistentie van een adviseur of tussenpersoon helemaal zelfstandig afsluiten. Bovendien ontvang je als ZZP-Kortingspashouder altijd 10% korting op de bemiddelings- en advieskosten van VEZA Verzekeringen.

Mocht je nog vragen hebben laat ons dat dan weten, wij helpen je graag.

Krijg met de ZZP Kortingspas korting op onze exclusieve diensten!

Heb je nog geen pas? Vraag deze dan snel hier aan.

Wat kan je nog meer met de ZZP Kortingspas?

Laagste leasetarief

Het is nu voor ZZP-Kortingspashouders mogelijk om voor een aantal auto’s gebruik te maken van het laagste leasetarief van Nederland.

Meer informatie

ZZP-Kortingspas Verzekeringspakket

ZZP-Kortingspas biedt het voordeligste verzekeringspakket met de meest voorkomende dekkingen.

Meer informatie

Professionele website

Goed gevonden worden en professioneel overkomen zijn zeer belangrijke onderdelen om te slagen als zzp’er.

Meer informatie

Hera Zelfverzekerd

Het Alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vanaf € 25,- per maand!

Meer informatie

KOSTEN

Voor maar 10 euro per jaar kunt u
gebruik maken van al onze diensten!

NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op
door onderstaand formulier in te vullen.