Voordelig leasetarief via de zzp-kortingspas

Geniet als zzp'er van een voordelig leasetarief door de zzp-kortingspas aan te vragen. U wilt natuurlijk het beste voor uw bedrijf, vooral als het gaat om besparingen. Door een voordelig leasetarief bent u gegarandeerd van de meest gunstige tarieven in de markt. U hoeft niet langer te zoeken naar de beste lease-deals, want met onze pas heeft u die altijd binnen handbereik!
Pas aanvragenOnze diensten
  • Exclusief voor zzp’ers
  • Hoge kortingen
  • Uitgebreide acties

Profiteer van een voordelig leasetarief door de zzp-kortingspas aan te vragen

Bent u op zoek naar een gunstig leasecontract voor uw zakelijke auto of bedrijfsauto? Of wilt u advies ontvangen over de verschillende leasemogelijkheden? Onze onafhankelijke leaseadviseurs helpen u kosteloos naar de beste leasemogelijkheden in de markt. Met onze leasevergelijker ziet u in één document de belangrijkste verschillen van diverse aanbieders, op basis van prijs én voorwaarden. Dat is nog niet alles! We bieden ook exclusieve verzekeringspakketten aan. Ga bijvoorbeeld voor een collectieve autoverzekering die bij u past, zodat u en uw bedrijfsvoertuig altijd optimaal beschermd zijn.

Maak gebruik van onze diensten via ZZP Kortingspas

Zet nu de stap naar een voordelig leasetarief

Geniet van een voordelig leasetarief dankzij de zzp-kortingspas.  Of u nu een startende ondernemer bent of al jaren in het vak zit, onze zzp-kortingspas is een must-have voor elke serieuze zzp’er. Wacht niet langer en schaf uw pas aan om toegang te krijgen tot exclusieve diensten en ongeëvenaarde kortingen. Heeft u al een pas? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een leasecontract.