Collectieve autoverzekering via een kortingspas

Een collectieve autoverzekering sluit u af door onze kortingspas aan te vragen. Door voor deze autoverzekering te kiezen, kiest u niet alleen voor de voordeligste verzekering van Nederland voor uw (zakelijke) auto, maar bent u bovendien altijd verzekerd van een optimale dekking. U rijdt met een gerust hart, wetende dat u goed zit bij ons.

De unieke voordelen van een collectieve autoverzekering via de kortingspas

U vraagt zich wellicht af: wat maakt deze autoverzekering zo bijzonder? Het antwoord is: de kracht van het collectief. Net zoals bij een particulier verzekeringscollectief, bundelen zzp’ers hier hun krachten om exclusieve voorwaarden en tarieven te verkrijgen. Het resultaat hiervan zijn exclusieve verzekeringspakketten die speciaal zijn afgestemd op de unieke behoeften van de zelfstandige professional. Door de kortingspas en ons verzekeringscollectief, geniet u niet alleen van voordelige tarieven bij de collectieve autoverzekering, maar ook van uitgebreide dekkingen die normaal gesproken enkel bij premium pakketten beschikbaar zijn.

Vraag nu een offerte aan voor uw autoverzekering

Waarom zou u wachten? Ontdek nu zelf de voordelen van een collectieve autoverzekering voor zzp’ers door deze kortingspas aan te schaffen. Dankzij onze zzp-kortingspas profiteert u van de beste dekkingen. Indien u een leasecontact wilt afsluiten, geniet u dankzij deze pas ook van een voordelig leasetarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.

Krijg met de ZZP Kortingspas korting op onze exclusieve diensten!

Heb je nog geen pas? Vraag deze dan snel hier aan.

Wat kan je nog meer met de ZZP Kortingspas?

Laagste leasetarief

Het is nu voor ZZP-Kortingspashouders mogelijk om voor een aantal auto’s gebruik te maken van het laagste leasetarief van Nederland.

Meer informatie

ZZP-Kortingspas Verzekeringspakket

ZZP-Kortingspas biedt het voordeligste verzekeringspakket met de meest voorkomende dekkingen.

Meer informatie

Professionele website

Goed gevonden worden en professioneel overkomen zijn zeer belangrijke onderdelen om te slagen als zzp’er.

Meer informatie

Hera Zelfverzekerd

Het Alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vanaf € 25,- per maand!

Meer informatie

KOSTEN

Voor maar 10 euro per jaar kunt u
gebruik maken van al onze diensten!

NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op
door onderstaand formulier in te vullen.