Dek uw risico’s af met exclusieve verzekeringspakketten

We begrijpen dat zzp’ers zich moeten beschermen tegen onvoorziene omstandigheden en daarom bieden we uitzonderlijke verzekeringspakketten aan. In de onzekere wereld van zelfstandig ondernemen, is het hebben van de juiste verzekering geen luxe, maar een noodzaak.

Onze verzekeringspakketten voor diverse beroepen

Met onze zzp-kortingspas bespaart u op een groot aantal diensten. Zo krijgt u met deze pas ook beschikking tot exclusieve verzekeringspakketten. Met deze pakketten dekt u vrijwel alle risico’s af die u als zzp’er loopt. Wilt u zich als zzp’er verzekeren tegen de meest voorkomende risico’s, regel dit dan eenvoudig met ons verzekeringspakket. U heeft met deze pas ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een collectieve autoverzekering af te sluiten.

Klik onderstaand op uw beroep en u ziet gelijk wat er gedekt is, wat uw eigen risico is en wat de premie is.

Vraag nu uw pas aan en verzeker uzelf

Wacht niet tot het te laat is en maak uw keuze uit een van onze verzekeringspakketten. De verzekeringen worden ondergebracht in een verzekeringscollectief met inmiddels 4000 zzp’ers. Het aanvragen van uw pas is eenvoudig, snel en bespaart u op de lange termijn veel stress en financiële lasten. Met onze pas krijgt u niet alleen toegang tot de beste pakketten, maar ook tot exclusieve kortingen en aanbiedingen. Laat bijvoorbeeld de verzorging van uw administratie uit handen geven. Bescherm uzelf en uw onderneming en vraag vandaag nog uw pas aan!

KOSTEN

Voor maar 10 euro per jaar kunt u
gebruik maken van al onze diensten!

NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op
door onderstaand formulier in te vullen.