Steigerbouwers

Wilt u een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten? VEZA Verzekeringen biedt u een op maat gemaakte verzekering voor de steigerbouw tegen de laagste premie. Zo betaalt u bij een omzet tot € 75.000,- slechts € 92,58 per maand ( exclusief belasting en kosten ). Waarom zou u teveel betalen voor de aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw wanneer u deze eenvoudig en voordelig kan regelen bij VEZA Verzekeringen? Vraag de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw eenvoudig zelf online aan via onderstaand formulier , bel ons op 088 8270300 voor meer informatie of bezoek ons kantoor voor professionele begeleiding. Heeft u een hogere omzet per jaar dan € 75.000,-, dan maken wij graag een voordelige offerte op maat voor u. Ook deze kunt u eenvoudig aanvragen met onderstaand aanvraagformulier.

Eenvoudig een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten

Wanneer u een zelfstandige ondernemer bent in de steigerbouw, loopt u verschillende risico’s. Om eventuele gevolgen goed af te dekken, is het vaak aan te raden om verschillende verzekeringen voor uw steigerbouwbedrijf af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld aan rechtsbijstandverzekering, een eigen vervoerverzekering, een inventaris en goederenverzekering naast de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven in de steigerbouw. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) vergoedt zaakschade en letselschade die door uw steigerbouwbedrijf aangericht zijn aan derden.

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als Steigerbouwers dan loop je uiteraard de nodige risico’s. Risico’s waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de Steigerbouwers dek je de gevolgen van deze risico’s af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico Maandpremie
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 1.250.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
€ 144,67
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
€ 173,61
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,- € 7,95
Eigen vervoer € 5.000,- € 500,- € 7,75
Rechtsbijstand € 50.000,- € 0,- € 59,99
genoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van € 7,-.

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Krijg met de ZZP Kortingspas 5% korting op onze verzekeringspakketten!

Heb je nog geen pas? Vraag deze dan snel hier aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Meer voordelige diensten met de ZZP Kortingspas

ZZP-Kortingspas Verzekeringspakket

ZZP-Kortingspas biedt het voordeligste verzekeringspakket met de meest voorkomende dekkingen.

Meer informatie

ZZP Tankpas

Met de goedkoopste tankpas van Nederland kun je tanken in heel de Benelux, vrijwel overal parkeren en je wasbeurt afrekenen.

Meer informatie

Goedkoop bellen

Met de ZZP-Kortingspas bel je al vanaf € 4,- per maand. Ook handig wanneer je jouw zakelijke kosten en privékosten strikt gescheiden wilt houden.

 

Meer informatie

Collectieve zorgverzekering

Wilt u als zzp'er gebruik maken van een collectief voor uw zorgverzekering? Regel dit dan via ZZP-Kortingspas.

Meer informatie

KOSTEN

Voor maar 10 euro per jaar kunt u
gebruik maken van al onze diensten!

NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op
door onderstaand formulier in te vullen.